Security home d.o.o.
O nama Tehnička služba Alarmni sistemi Video nadzor Patrolni timovi Kontrolni centar Licence Novosti Kontakt

Patrolni timoviNaši patrolni timovi su sastavljeni od obučenih i licenciranih službenika koji su opremljeni adekvatnim vozilima i opremom za obilazak objekata. Patrolni timovi su u stalnoj vezi sa kontrolnim centrom. Koordinisani iz kontrolnog centra oni obilaze štićene objekte rutinski, preventivno i u slučaju kriznih situacija. Može se reći da su oni neizostavan točak u mašineriji Vaše bezbednosti i bezbrižnosti. Svojom odlučnošću često su sprečavali provale i pljačke, ali i vanredne situacije poput požara i poplava.


Patrolni timovi u kriznim situacijama

U slučaju moguće krizne situacije naši patrolni timovi dobijaju dojavu iz kontrolnog centra putem radio ili GSM veze i u najkraćem mogućem roku obilaze Vaš objekat kako bi ustanovili činjenično stanje i o tome obavestili kontrolni centar koji dalje po proceduri obaveštava nadležne službe. Patrolni timovi ostaju na objektu dok se krizna situacija ne završi i tek nakon završetka uviđaja ili intervencije nadležne službe, i nakon što u potpunosti obezbede objekat napuštaju mesto događaja.


Rutinska kontrola objekta

Patrola

Naši patrolni timovi često su učestvovali u obezbeđivanju kulturnih ili manjih sportskih događaja. Obezbeđivali smo osetljive objekte u vreme Vaših proslava ili drugih događaja zbog kojih bi domaćinstvo bilo bez prisutnih ukućana i kada je objekat naročito ugrožen. Ugovaranje ovakvog vida obezbeđivanja je u današnje vreme sve češće jer se potencijalni počinioci razbojništava raspituju po komšilucima i na taj način se veoma dobro upoznaju sa vremenom događaja zbog kojeg se objekat napušta na ceo dan ili više dana što im pruža priliku za izvršenje samog razbojništva.Obezbeđivanje galerije "Milene Pavlović Barilli" - "Noć muzeja" 2017. godine

PatrolaPatrola

© Copyright »Security Home« d.o.o. - Požarevac