Security home d.o.o.
O nama Tehnička služba Alarmni sistemi Video nadzor Patrolni timovi Kontrolni centar Licence Novosti Kontakt

Video nadzorVideo nadzor je u današnje vreme nezamenjiv deo bezbednosne opreme u mnogim delatnostima, a na visok nivo podiže i bezbednost svakog doma. Bilo da je u pitanju menjačnica, kiosk, prodavnica mešovite robe, prodavnica tehnike ili industrijski objekat, video nadzor je značajno sredstvo za odvraćanje potencijalnih napadača. Čuvajući snimke u objektu koji se nadzire ili daljinski preko interneta, moguće je obezbediti dokaze za sve vrste krivičnih dela počinjenih prema Vama ili Vašoj imovini. Snimanjem parkinga ili garaže često se otkrije počinilac štete na Vašem automobilu.

Kamera

Spoljna kamera za dnevno i noćno snimanje

Povezivanjem kamera na Vašu statičku IP adresu moguće je uživo pratiti stanje objekta u svakom trenutku i na bilo kom mestu na planeti gde je dostupan internet. Mnogi naši sugrađani na privremenom radu u inostranstvu su zadovoljni korisnici ove usluge. Oni mogu svoj štićeni objekat pratiti na pametnom telefonu, tabletu, laptopu ili desktopu i tako mirnije spavati znajući da je sve uredu.

Snimač

Digitalni snimač video zapisa u HD rezoluciji - (DVR)

Ugradnjom više stotina video nadzora kod mnogih naših korisnika stekli smo veliko iskustvo u planiranju i montaži video nadzora. Koristeći samo proverene proizvođače imamo minimalan broj reklamacija na kvalitet i dugovečnost uređaja koje smo montirali. Naša tehnička služba će na Vaš objekat jednako uspešno ugraditi i sistem video nadzora koji ste sami obezbedili s tim što u tom slučaju ne možemo garantovati kvalitet opreme i snimka.

Kako se tehnika iz dana u dan razvija i ubrzano unapređuje tako i uređaji sistema video nadzora svakodnevno napreduju. Iz tog razloga savetujemo Vam da nas kontaktirate ukoliko ste zainteresovani za ovakav vid zaštite svog objekta kako biste bili upoznati sa aktuelnom ponudom i mogućnostima sistema koje nudimo. Potrebe zaštite su individualne pa uz konsultacije sa našim stručnjacima možete napraviti konfiguraciju sistema video nadzora koja će biti najbolji odnos cene i kvaliteta u odnosu na Vaše zahteve.

Garantni rok na sisteme koje ugrađujemo je 2 godine. Korisnicima pružamo mogućnost tehničke podrške telefonom 24h, ali i intervencije tehničke službe u slučaju pojave nepravilnosti u radu video nadzora.

© Copyright »Security Home« d.o.o. - Požarevac