Security home d.o.o.
O nama Tehnička služba Alarmni sistemi Video nadzor Patrolni timovi Kontrolni centar Licence Novosti Kontakt

Tehnička službaNaša tehnička služba je tim vrednih ljudi sa dugogodišnjim iskustvom. Iza njih su hiljade ugrađenih alarmnih sistema, video nadzora, interfona i ostalih tehničkih uređaja iz oblasti bezbednosti objekata i ljudi. Naši tehničari poseduju adekvatno obrazovanje, obuku i licencu za posao koji obavljaju.

Nakon procene rizika objekta od strane za to osposobljenih i licenciranih službenika, tehnička služba započinje montiranja predloženih i dogovorenih tehničkih rešenja.

Pridržavajući se strogih pravila iz bezbednosti na radu oni će na najefikasniji način i u najkraćem roku izvršiti montažu bezbednosnih sistema na Vaš objekat. Montaža se vrši pedantno i na kraju radova iza sebe tehničari ne ostavljaju nikakav otpad.

Tehnička služba svakodnevno obilazi objekte radi redovnih i vanrednih servisiranja ugrađenih sistema, tako da u slučaju pojave nepravilnosti u radu ugrađenih sistema problem rešavamo veoma brzo.


Tehnička služba na terenu

Tehničku podršku moguće je dobiti telefonom 24 časa dnevno pozivom na naš broj telefona 012/524-258 pri čemu će Vam ljubazni službenici pokušati rešiti problem ukoliko nije neophodna intervencija tehničke službe. U slučaju da je takva intervencija neophodna prosleđuje se nalog prvom slobodnom tehničaru koji će doći kod Vas i ukloniti nepravilnost.


Tehnička podrška telefonom (call center) 24 časa dnevno

Call centar

Pozivom na gore pomenuti broj možete dobiti i sve neophodne informacije u vezi sa montažom i vrstama sistema koje ugrađujemo, te ugovoriti dolazak našeg službenika kako bi Vas detaljno upoznao sa ponudom sigurnosnih sistema.

© Copyright »Security Home« d.o.o. - Požarevac